Restaurant Vogelhuis Oranjerie
Online reserverenOpeningstijden
NederlandsDeutsch
  • Terras

Restaurant

Heerlijke maaltijd tegen zeer vriendelijke prijs
Het team van Restaurant Vogelhuis-Oranjerie doet elke dag weer zijn uiterste best om gasten van harte welkom te heten, zich lekker thuis te laten voelen en hen te laten genieten van een heerlijke maaltijd tegen een zeer vriendelijke prijs.

Sfeervol restaurant
Niet alleen het personeel zorgt met persoonlijke aandacht voor een prima sfeer, ook het restaurant zelf is uitermate sfeervol met mooi meubilair, gezellige accessoires en de huiselijke openhaard. Daarnaast zijn er twee serres met elk plaats voor veertig gasten.

Zonnig terras
Op zomerse dagen is het natuurlijk heerlijk buiten lunchen of dineren. Het grote terras biedt aan 84 gasten plaats..

Ideaal voor kinderen!
Restaurant Vogelhuis-Oranjerie is ook een prima adres voor kinderen! Er zijn speciale kindermenu’s. Wanneer die op zijn, kunnen zij zich prima vermaken in de leuke speeltuin.
Vanaf het terras kunnen de ouders een oogje in het zeil houden, terwijl zij genieten van de kunsten van de keukenbrigade. In het voor- en naseizoen is er binnen een gezellige kinderhoek waar de jeugd kan kleuren, televisiekijken en spelletjes doen.  Naast de speelvoorzieningen zijn er kinderstoelen en is er een aparte ruimte om kinderen te verschonen.

Keukenbrigade: stuk voor stuk klassekoks
De keukenbrigade wordt alweer tien jaar aangevoerd door chef-kok Joop Dekker. Zijn team bestaat stuk voor stuk uit klassekoks. Zij hebben ook dit jaar weer een zeer uitgebreide kaart voor onze gasten samengesteld. Of u nu de voorkeur geeft aan een lichte lunch, aan een pannenkoek, een menu voor de kinderen of een uitgebreid diner wilt gebruiken, onze menukaart is zeer gevarieerd. Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen op de kaart op deze site…

Bekijk onze video!

Menukaart

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel is de derde generatie van de familie die Vogelhuis-Oranjerie begon hard aan het werk om jong en oud van een heerlijke maaltijd tegen een zeer vriendelijke prijs te voorzien.

Koffietafel en brunch

Heeft u een allergie? meld het ons.

Onderstaande menu's gelden vanaf 10 personen en na reservering Keuze menu 1 Keuze menu 3 Keuze menu 2 Texelmenu

Onze menukaarten zijn te downloaden als pdf. Dranken Lunch Diner Kindergerechten Pannenkoeken
0 0 0 0
Laden...