Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

Leerling kok m/v

Ter aanvulling van onze team zijn wij per september op zoek naar een enthousiaste leerling kok.

Als leerling kok ben je inzetbaar in het a la carte restaurant. Onder leiding van je leermeester werk je in de verschillende afdelingen van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van ingrediënten op onder andere versheid en houdbaarheid. Je bereidt gerechten, bewaakt/controleert producten op gaarheid, smaak en kleur. Tot slot ben je creatief en kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Wij bieden:

  • Goede werksfeer in een gezellige werkomgeving;
  • Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid maar onder begeleiding van een leermeester;
  • Een uitdaging in een van de meest aansprekende restaurants in de Koog
  • Ruimte voor eigen mening;
  • Flexibiliteit;
  • Woonruimte is bespreekbaar.

Wij vragen:

  • Je volgt een relevante BBL (koks)opleiding niveau 2 of 3;
  • Je bent flexibel en stressbestendig;
  • Beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief;
  • Gastgericht en assertief;
  • Een frisse en representatieve uitstraling;
  • Collegiaal en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Die herrlichsten Klassiker

Als Gast fühlt man sich herzlich willkommen in diesem seit 1934 bestehenden Betrieb. Momentan sind Anton und Chéra – die dritte Generation Van der Vis –mit ihrem Team mit viel Begeisterung an der Arbeit, um allen Gästen eine herrliche Mahlzeit zu einem freundlichen Preis zu servieren. Schauen Sie doch einmal in die Menükarte, Sie finden mit Sicherheit etwas Leckeres. Ein herrliches Lammsduo, das Jutterschnitzel oder doch ein krokantes Kabeljaufilet in texelschem Bierteig. Es lohnt sich, unsere Klassiker zu probieren.