Met onze klassiekers is uw gezelschap
verzekerd van een heerlijke avond...
Slider

Heerlijke maaltijd tegen zeer vriendelijke prijs

Het team van Restaurant Oranjerie 't Vogelhuis doet elke dag weer zijn uiterste best om gasten van harte welkom te heten, zich lekker thuis te laten voelen en hen te laten genieten van een heerlijke maaltijd tegen een zeer vriendelijke prijs.

Sfeervol restaurant

Niet alleen het personeel zorgt met persoonlijke aandacht voor een prima sfeer, ook het restaurant zelf is uitermate sfeervol met mooi meubilair, gezellige accessoires en de huiselijke openhaard. Daarnaast zijn er twee serres met elk plaats voor veertig gasten.

Zonnig terras

Op zomerse dagen is het natuurlijk heerlijk buiten lunchen of dineren. Het grote terras biedt aan 84 gasten plaats..

Ideaal voor kinderen!

Restaurant Oranjerie 't Vogelhuis is ook een prima adres voor kinderen! Er zijn speciale kindermenu’s. Wanneer die op zijn, kunnen zij zich prima vermaken in de leuke speeltuin.
Vanaf het terras kunnen de ouders een oogje in het zeil houden, terwijl zij genieten van de kunsten van de keukenbrigade. In het voor- en naseizoen is er binnen een gezellige kinderhoek waar de jeugd kan kleuren, televisiekijken en spelletjes doen.  Naast de speelvoorzieningen zijn er kinderstoelen en is er een aparte ruimte om kinderen te verschonen.

Keukenbrigade: stuk voor stuk klassekoks

De keukenbrigade wordt alweer tien jaar aangevoerd door chef-kok Joop Dekker. Zijn team bestaat stuk voor stuk uit klassekoks. Zij hebben ook dit jaar weer een zeer uitgebreide kaart voor onze gasten samengesteld. Of u nu de voorkeur geeft aan een lichte lunch, aan een pannenkoek, een menu voor de kinderen of een uitgebreid diner wilt gebruiken, onze menukaart is zeer gevarieerd. Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen op de kaart op deze site…

Reserveer direct... +31 (0)222 317 279

Reserveer direct...
+31 (0)222 317 279

Bij Oranjerie ‘t Vogelhuis...

Onze historie

Image
youtube.jpg

Oranjerie ‘t Vogelhuis
Dorpsstraat 204-206
1796 CH De Koog - Texel

Image
Image

Tot ziens en bedankt voor het volgen...

© Oranjerie ‘t Vogelhuis | Website: Zilte Zaken