Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

2009: 75 jaar Restaurant Vogelhuis-Oranjerie

Restaurant Vogelhuis-Oranjerie bestaat 75 jaar! Het hele jaar wordt het jubileum gevierd. Paulus van der Vis, zijn zoon Anton en diens vriendin Chéra (Antons moeder is uit de firma gestapt maar is nog actief betrokken bij het bedrijf) zijn de zakelijke partners in ‘t Vogelhuis. De bedrijfsvoering is nog steeds zoals het al decennia gebeurt; gebaseerd op een hoge kwaliteit dienstverlening. Altijd klaarstaan voor de gast. Want die moet het naar zijn zin hebben. Verder een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een heel uitgebreide kaart met naast vlees- en visgerechten veel vegetarische maaltijden, kindermenu’s en maaltijden waarbij rekening wordt gehouden met diëten en andere wensen van de gast. Zo’n uitgebreide kaart is uniek voor een seizoensbedrijf. Wat er op die kaart staat, moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn. En daar staat de keuken van ‘t Vogelhuis garant voor. Alles wordt zelf gemaakt van uitstekende ingrediënten. En dat alles wordt gewaardeerd. Bijvoorbeeld in de vorm van veel vaste gasten. Het komt zelfs voor dat toeristen die veertien dagen op het eiland zijn, tien dagen bij Vogelhuis-Oranjerie lunchen en dineren…Ook de innovatie van het restaurant gaat door. In november 2009 bijvoorbeeld, met de wintersluiting, staat er weer het een en ander op stapel. Anton: ‘De gasten rekenen er op dat we elk seizoen hebben verbouwd of vernieuwd. Als we een keer een jaartje niets hebben veranderd, valt dat op. ‘Nichts umgebaut?’, is het dan…’

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.