Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

1997: Pauls zoon Anton wordt mede-eigenaar

De derde generatie Van der Vis dient zich aan in de vorm van Anton, Pauls zoon. In 1996 wordt de dan 25-jarige Anton van der Vis mede-eigenaar. Restaurant Vogelhuis-Oranjerie is inmiddels een populair restaurant op Texel. Texelaars, dagjesmensen en vakantiegangers, iedereen weet Restaurant Vogelhuis-Oranjerie te vinden..

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.