Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

1992: hotel wordt restaurant

Het wordt drukker en drukker in het restaurant. Paulus en Catharina van der Vis staan voor een dilemma: zullen ze fors investeren om de hotelkamers aan de eisen van de naderende 21ste eeuw te laten voldoen of kiezen ze ervoor het hotel te sluiten en het geld verder te investeren in het restaurant? Het restaurantbloed zit ‘t Vogelhuis in de genen; de gasten zijn altijd lovend over de smakelijke maaltijden die hen worden voortgezet… De knoop wordt in 1992 doorgehakt; het hotel wordt Restaurant Vogelhuis-Oranjerie. De kamers komen nog prima van pas; zij bieden plaats aan seizoenskrachten van de overkant.

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.