Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

2011: Grote verbouwing

Dit is het jaar van de grootste verbouwing tot dan toe, beide serre's zijn vervangen door twee nieuwe serre's van uitmuntende kwaliteit, onder een van de serre's is een kelder van 75m2 gebouwd die dient als opslag ruimte.
Midden in het restaurant is een sfeervol openhaard gerealiseerd.
Ook de inrichting zoals verlichting, tafels en stoelen zijn vervangen.
De toiletten zijn compleet vernieuwd, er is o.a. een mindervaliden toilet gebouwd, ook de bar en het kleine restaurant ' binnen'. zijn 'op de schop' gegaan.
Het terras aan de zuidzijde is ook compleet vernieuwd met grote natuurstenen tegels, nieuwe terrasschotten en een vijver.

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.