Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

1952: het toerisme maakt een opmars

Na de oorlogsjaren maakt het toerisme op Texel een opmars. Vooral vanaf 1952, wanneer de eerste Duitsers op het eiland vakantie komen vieren, gaat de groei flink door. Guurtruida heeft inmiddels personeel in dienst. Sijbrand is nog steeds hoefsmid. Als zijn werkdag erop zit, springt hij bij in ‘t Vogelhuis. Hij helpt bijvoorbeeld afwassen en maakt graag een praatje met de gasten.

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.